Välj oss som din leverantör

Vi har under våra år levererat till privatpersoner, företag och arkitektbyråer med fokus på att tillsammans med kunden ta fram trappor, räcken, staket eller balkonger som fungerar både praktiskt och stilmässigt. Genom att alltid sätta kundens behov och önskningar i fokus har vi fått fina kontakter och referenser. För att bibehålla relationer ställer vi stora krav på vår konstruktion och leverans men även på det bemötande som våra kunder får. Genom god kommunikation så har vi alla förutsättningar att skapa en långvarig kundrelation och leverera produkter som är över förväntan.

Basen i vår verksamhet är hantverksmässig. Vi har därför ett kompetent team av svetsare, plåtslagare och anläggare som gör att vi kan erbjuda en service långt över många andra i branschen. Personalen här på RK-Trapp är noggrant utvald för att kunna uppnå den kvalité som våra kunder förväntar sig. Verksamheten är uppbyggd av kompetent, engagerad personal med individuellt kvalitetsansvar. De har även lång erfarenhet av många montageuppdrag i Sverige och även i andra länder.

Vi på RK-Trapp har ett brett sortiment som allt är producerat i nära samarbete med våra partners och utvalda tillverkare. Idag samarbetar vi med bl.a. Skanska, NCC, PEAB och Otto Magnusson. Vi har sedan en lång tid etablerat samarbeten med erfarna konstruktörer och specialister. De bistår med den specialkompetens som kunden efterfrågar. Med hjälp av deras kunskap kan vi säkerställa att slutprodukten når upp till de krav och den funktion som krävs.

16990969_10210865245939685_1257427080_o
400