Vi designar, tillverkar och monterar efter dina önskemål
Vi erbjuder ett brett urval av trappor, räcken, balkonger, skärmtak, stängsel/staket och grindar samt tillbehör. När du beställer en trappa hos oss kan du fritt välja bland våra material, stolpar, träslag, ytbehandling och tillbehör.

Allt vi tillverkar kombinerar estetik och funktion precis som andra möbler i våra hem. Skillnaden är att det vi levererar oftast finns kvar medan vi byter ut soffan, bokhyllan eller matbordet. Detta ställer extra höga krav, inte bara på material och utförande utan även på design. Vi vill inte bara att det vi levererar skall vara snyggt och rätt det ska även hålla i generationer. Vi kombinerar därför design och hantverk med gedigna material och modern produktionsteknik.

Har du kanske designat en egen trappa? Då kan vi hjälpa dig att ta fram konstruktionsritningar. Vi kan specialdesigna och tillverka det mesta av våra kunders ideér. Så att du får precis den trappa du drömt om. Innan du skickar in beställningen får du en 3D-bild och planritningar av trappan, så att du kan göra eventuella förändringar.

Om du har frågor eller inte kan hitta vad du söker är du alltid välkommen att höra av dig.
0417 271 04